BÁR LISTÁSOKNAK INGYEN TANÁCSADÁS, SEGÍTSÉG! OTTHONI MUNKA LEHETŐSÉG!

HITELEK A VÁLSÁGBAN!! MINDENRE VAN MEGOLDÁS!! NEKÜNK ÖN A FONTOS!! ÁLLUNK RENDELKEZÉSRE!!A PROBLÉMÁK AZÉRT VANNAK, HOGY MEGOLDJUK!MI SEGÍTHETÜNK!

MUNKA LEHETŐSÉG


Cégünk folyamatosan keresi a megfelelő embereket Online Hitelügyintézői pozícióra. Ön is jelentkezhet,ha  van min. középfokú végzettsége,számítógépe és internet hozzáférése! A most következő pár sorból kiderül az is,hogyan jelentkezhet erre a pozícíóra és miként kezdheti meg a munkát!  Sok sikert!


A munkáról röviden csak annyit szeretnék elmondani, hogy  Online Hitelügyintézőt keresek, ami azt jelenti, hogy otthonról dolgozhat az első 2 hónapban (vagy végig) és a feladata az lesz, hogy az általunk átküldött ügyfélállományt kezelje. Az ügyfél egy rövid űrlap kitöltésével elmondja nekünk a problémáját és az Ön dolga lesz számára megtalálni a neki legmegfelelőbb konstrukciót,melyet cégünk nyújtani tud! Természetesen minden alapvető tudás birtokába kerül, ha elsajátítja a tananyagunkat, és minden segédanyagot is megkap, amivel tökéletes ajánlatot tud készíteni az ügyfeleknek! A fizetési rendszerünk úgy van kialakítva, hogy minden munkatárs már az első pillanattól pénzt keressen, kb. havi 100-120000 Ft juttatásban részesül az első 2 hónapban.(ez nem fix bér,de az eddigi kollégák munkavégzéséből szerzett tapasztalatok azt mutatják, hogy elérhető!!) Ez attól függ, hogy mekkora ügyfélállományt zár le a hó végén! Mint már azt említettem az ügyfeleket Mi adjuk, min. 3-4-et naponta!! Az idejét Ön osztja be , de nekem napi jelentést ír, hogy melyik Ügyféllel miben maradtak és milyen konstrukciót ajánlott ki nekik! A 2. hónap elteltével, ha a közös munkánk eredményes volt és mindketten folytatni szeretnénk az együttműködést, akkor Az egri központunkban kell már dolgoznia ,mint Pénzügyi elemző és szaktanácsadó! Természetesen itt már Fix bérért+jutalékért,bejelentett alkalmazotti jogviszonyban tevékenykedne !!!Aki azonban nem kerül kiválasztásra az irodai munkára, vagy lakhelye miatt nem tud az Egri központunka bejárni, azok folytathatják tovább az Online Tanácsadói munkát! Ahhoz azonban, hogy valaki Online Hitelügyintézőként elkezdjen nálunk dolgozni, el kell sajátítania  a már említett alapfokú tananyagunkat! Ehhez írásos anyagot fogunk adni és ebből kell felkészülni a vizsgára! A felkészülést távoktatás keretein belül segítjük,azaz ha bármilyen kérdése van az anyaggal kapcsolatban azt megválaszoljuk! A vizsga napján lesz egy konzultáció és ott még tisztázhatóak a felmerülő kérdések,majd pedig levizsgázik! Csak a sikeres vizsga után dolgozhat velünk! A tananyag biztosítása+távoktatás(felkészítés)+a konzultáció+ a vizsga díj együttesen 9000 Ft. Ezt az összeget az első "jutalékánál " visszautaljuk.

Röviden és tömören ennyi lenne a tudnivaló és ha érdekli kérem jelezzen vissza nekünk!! Ha bármivel kapcsolatban még kérdése lenne hívjon bizalommal a 06/70/607-6568-as számon, vagy írjon emailt a b.webmunka@gmail.com címre. Ide várjuk a fényképes Önéletrajzokat is! Várjuk döntését!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 1
Heti: 20
Havi: 175
Össz.: 51 134

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: OTTHONI MUNKA!!
BÁR LISTÁSOKNAK INGYEN TANÁCSADÁS, SEGÍTSÉG! OTTHONI MUNKA LEHETŐSÉG! - © 2008 - 2019 - hitelvonal.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »